OLYMPIA CARRERA DE LUXE ÍRÓGÉP

Elektronikus írógép,használt,hordozható kivitelben készült. Írógépszalag ellátás folyamatos.


Topwriter TW150 HASZNÁLT ÍRÓGÉP

Elektronikus használt írógép. Egysoros javító memóriája nyom nélküli javítást tesz lehetővé. Elektronikus funkciói, mint kiemelt írás, féllépéses karakter elhelyezés könnyen előállítható szép oldalképet biztosít


TOPTRONIC 60 ÍRÓGÉP

Elektronikus, használt írógép tökéletes állapotban. Szép kivitel, jó használhatóság jellemzi. Egysoros javító memóriája van megkönnyítve az elütések javítását.


BROTHER AX 410 ÍRÓGÉP

Használt elektronikus, margarétatárcsás írógép. Irodai és otthoni használatra ajánljuk. A téves leütéseket nyom nélkül javítja.


BROTHER AX 110 írógép

Használt elektronikus, margarétatárcsás írógép, német betűkészlettel. Irodai és otthoni használatra ajánljuk. A téves leütéseket nyom nélkül javítja.


OLYMPIA CARRERA DE LUXE MD

Az Olympia elektronikus, szövegszerkesztős írógépe. Hordozható kivitelben készült. Javítómemóriája gyors és tökéletes javítási lehetőséget biztosít. Szövegszerkesző funkciójával szerkeszthet, menthet fájlokat. Könnyedén készíthet űrlapokat is, amelyeket igény szerint nyomtathat ki.

Nakajima írógép

NAKAJIMA AX 65 ÍRÓGÉP

Nakajima elektronikus szövegszerkesztős írógép, hordozható kivitelben. Javítómemóriája gyors és tökéletes javítási lehetőséget biztosít. Szövegszerkesző funkciójával nyomtatás előtt szerkesztheti a szöveget. Könnyedén készíthet űrlapokat is

Nakajima írógép

OPTIMA SP 26 ÍRÓGÉP

Az Optima elektronikus szövegszerkesztős írógép, hordozható kivitelben készült. Javítómemóriája gyors és tökéletes javítási lehetőséget biztosít. Szövegszerkesző funkciójával nyomtatás előtt szerkesztheti a szöveget. Könnyedén készíthet űrlapokat is


ERIKA 3004 ELEKTRONIKUS ÍRÓGÉP

Margarétatárcsás elektronikus írógép. Kényelmesen teheti bele a papírt, mert automatikusan behúzza azt és a kezdőpontra állítja. Javító memóriája automatikus, nyom nélküli betű, sőt teljes szó törlését teszi lehetővé. Szép, és könnyen kezelhető írógép. Különleges karaktereket is tud vele írni, mint pl &, §, vagy a német ä. A betűtávolságot és a sortávolságot is megváltoztathatja a kívánt megjelenési formának megfelelően.


BROTHER AX310 ELEKTRONIKUS ÍRÓGÉP

Elektronikus, margarétatárcsás írógép. Fogantyúval rendelkezik, így könnyen szállítható mintegy táskává összecsukva. Betűfedője van, amely a tárolást könnyíti meg. Minden elektronikus funkcióval rendelkezik, mint pl. automatikus betű- és szótörlés, autonatikus sorváltás, margó- és tabulátOr beállítás. Állítható a betűsűrűség és a sortávolság.


OPTIMA SP18 ELEKTRONIKUS ÍRÓGÉP

Az elektronikus funkciók megkönnyítik az egységes stílusvariációk alkalmazását, pl. automatikus aláhúzás, betőtávolság állítás, sortávolság beállítás, stb. A készülék forgatógombbal rendelkezik, ami megkönnyíti a papír pontos beállítását. Tabulátorok segítségével könnyen készíthetők táblázatok. Betűfedője és fogantyúja a kényelmes szállítást és a tárolást teszik lehetővé.


CASIO CW 600 ELEKTRONIKUS ÍRÓGÉP

Elektronikus, szövegszerkesztős írógép. Külön javító memóriával rendelkezik. Fekete színével jól illik a mai egyéb készülékek közé. A jelen elvárásainak tesz eleget szolgáltatásaival. Ăšjszerű állapotban van.

Copyright © Írógépbolt

Home           Termékek       Tanácsok, információk       Hírek       Rólunk       Impresszum       Kapcsolat