ÍRÓGÉP: VOLT - VAN - ÉS LESZ

Az írógép feltalálása jelentős hatással bírt a kultúrára és a gazdasági életre. Elképzelhetetlen volt nélküle egy iroda, és az 1920-as évektől az irodalomban is felváltotta a tollat.
Egy megbecsült foglalkozás épült a gépírásra. Gépírónők ezreinek jelentett megélhetést, egzisztenciát az írógép.
A technika fejlődésének köszönhetően az írásmunkák gépesítésére már számtalan eszköz létezik, így az írógépek lassan nyugdíjba vonulnak.
Akik megtapasztalták azt az életérzést, amit egy Olympia, vagy egy Remington jelentett, napjainkban is szívesen használják ezeket a gépeket.
A legfiatalabb korosztály számára is élményt jelent felfedezni az írógép használatában rejlő örömöt.


    


VÁLASSZA A LEGMEGFELELŐBB KÉSZÜLÉKET A LEGMEGFELELŐBB HELYRŐL!

  Az írógépboltban munkatársaink közvetlen segítségével választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb írógépet. Megkönnyítjük döntését, mert a gépek funkcióit, a felhasználás oldaláról mutatjuk be. Járulékos szolgáltatásként minden tőlünk vásárolt írógépre garanciát biztosítunk. Az értékesítésünket egy megbízható szervizszolgáltatáson alapul, amely minden esetben a vásárló igényeire épül. Természetesen weblapunkon is kiválaszthatja a készüléket, amit futárszolgálattal is kiszállíttathatunk az Ön címére.      
HASZNÁLT ÍRÓGÉPEK, GARANCIÁVAL

Kínálatunkban csak tökéletes esztétikai és műszaki állapotban lévő írógépet talál. Ezeket az írógépeket munkatársaink felkészítették az eladásra, garantáljuk gépeink minőségét. Szervizszolgáltatásunk kiterjed a garancián túli időre is. Egyedi szolgáltatásként vállaljuk bármilyen gyártmányú írógép javítását. Régi írógépekhez festékszalagot azonnali, illetve rövid szállítási határidővel biztosítjuk.


Copyright © Írógépbolt

Home           Termékek       Tanácsok, információk       Hírek       Rólunk       Impresszum       Kapcsolat