TRIUMPH STANDARD ANTIK ÍRÓGÉP

Gyönyörű írógép, nagyon szép állapotban. Különleges éke lehet irodájának, dolgozószobájának, lakásának. Minden funkciója tökéletesen működik, minden alkatrésze eredeti

ROBOTRON M202 ÍRÓGÉP

Ez az az írógép, amelyet a rendszerváltás előtt általánosan használtak az irodákban. Robusztus, nagy teherbírású elektromos írógép.Nagyon jó állapotú, munkára kész gép.

Topwriter TW150 ÍRÓGÉP

Elektronikus használt írógép. Egysoros javító memóriája nyom nélküli javítást tesz lehetővé. Elektronikus funkciói, mint kiemelt írás, féllépéses karakter elhelyezés könnyen előállítható szép oldalképet biztosít

TOPTRONIC 60 ÍRÓGÉP

Elektronikus, használt írógép tökéletes állapotban. Szép kivitel, jó használhatóság jellemzi. Egysoros javító memóriája van megkönnyítve az elütések javítását.

OLYMPIA CARRERA DE LUXE ÍRÓGÉP

Elektronikus írógép,használt,hordozható kivitelben készült. Írógépszalag ellátás folyamatos.

OLYMPIA TRAVELLER C ÍRÓGÉP

Mechanikus táskaírógép, újszerű állapotban van. Az írógép rendelkezik tároló táskával.

ROYAL ÍRÓGÉP

ROYAL Mechanikus táskaírógép, tökéletes esztétikai és műszaki állapotban van. Az írógép rendelkezik tároló táskával.

BROTHER AX 410 ÍRÓGÉP

Használt elektronikus, margarétatárcsás írógép. Irodai és otthoni használatra ajánljuk. A téves leütéseket nyom nélkül javítja.

CONSUL ÍRÓGÉP

Mechanikus táskaírógép, tökéletes, megfelelő esztétikai és műszaki állapotban van. Az írógép rendelkezik tároló táskával. Több darabból választhat.

BROTHER AX 110 írógép

Használt elektronikus, margarétatárcsás írógép, német betűkészlettel. Irodai és otthoni használatra ajánljuk. A téves leütéseket nyom nélkül javítja.

BROTHER ÍRÓGÉPEK

Mechanikus táskaírógépek, megfelelő esztétikai és műszaki állapotban vannak. Többféle színben kaphatóak, rendelkeznek tároló táskával.

OLYMPIA CARRERA DE LUXE MD

Az Olympia elektronikus, szövegszerkesztős írógépe. Hordozható kivitelben készült. Javítómemóriája gyors és tökéletes javítási lehetőséget biztosít. Szövegszerkesző funkciójával szerkeszthet, menthet fájlokat. Könnyedén készíthet űrlapokat is, amelyeket igény szerint nyomtathat ki.

Nakajima írógép

NAKAJIMA AX 65 ÍRÓGÉP

Nakajima elektronikus szövegszerkesztős írógép, hordozható kivitelben. Javítómemóriája gyors és tökéletes javítási lehetőséget biztosít. Szövegszerkesző funkciójával nyomtatás előtt szerkesztheti a szöveget. Könnyedén készíthet űrlapokat is

Nakajima írógép

OPTIMA SP 26 ÍRÓGÉP

Az Optima elektronikus szövegszerkesztős írógép, hordozható kivitelben készült. Javítómemóriája gyors és tökéletes javítási lehetőséget biztosít. Szövegszerkesző funkciójával nyomtatás előtt szerkesztheti a szöveget. Könnyedén készíthet űrlapokat is

OLYMPIA ANTIK ÍRÓGÉP

Mechanikus táskaírógép, tökéletes esztétikai és műszaki állapotban van.

OLYMPIA MOD 8 ANTIK ÍRÓGÉP

Mechanikus asztali írógép, Gyártási éve az 1930-as évre tehető. Az írógép működése megfelelő, alkalmas gépírásra.

HERMES BABY ANTIK ÍRÓGÉP

Mechanikus kisméretű táskaírógép, tökéletes esztétikai és műszaki állapotban van. Az írógép rendelkezik tároló táskával.

ROBOTRON 24 ASZTALI ÍRÓGÉP

Mechanikus asztaliírógép, tökéletes műszaki és esztétikai állapotban van.

OPTIMA M14 ASZTALI ÍRÓGÉP

Mechanikus asztali írógép, tökéletes műszaki és esztétikai állapotban.

CONTINENTAL STANDARD ANTIK ÍRÓGÉP

Antik asztali írógép, gyönyörűen felújított állapotban. Különleges hatást kelt bármilyen környezetben.

PRIVILEG ÍRÓGÉP

Mechanikus táskaírógép, kivételes esztétikai és műszaki állapotban van. Az írógép rendelkezik tároló táskával.

ERIKA TÁSKAÍRÓGÉP

Mechanikus táskaírógép, tökéletes esztétikai és műszaki állapotban van. Az írógép rendelkezik tároló táskával.

ERIKA 3004 ELEKTRONIKUS ÍRÓGÉP

Margarétatárcsás elektronikus írógép. Kényelmesen teheti bele a papírt, mert automatikusan behúzza azt és a kezdőpontra állítja. Javító memóriája automatikus, nyom nélküli betű, sőt teljes szó törlését teszi lehetővé. Szép, és könnyen kezelhető írógép. Különleges karaktereket is tud vele írni, mint pl &, §, vagy a német ä. A betűtávolságot és a sortávolságot is megváltoztathatja a kívánt megjelenési formának megfelelően.

BROTHER AX310 ELEKTRONIKUS ÍRÓGÉP

Elektronikus, margarétatárcsás írógép. Fogantyúval rendelkezik, így könnyen szállítható mintegy táskává összecsukva. Betűfedője van, amely a tárolást könnyíti meg. Minden elektronikus funkcióval rendelkezik, mint pl. automatikus betű- és szótörlés, autonatikus sorváltás, margó- és tabulátOr beállítás. Állítható a betűsűrűség és a sortávolság.

OPTIMA SP18 ELEKTRONIKUS ÍRÓGÉP

Az elektronikus funkciók megkönnyítik az egységes stílusvariációk alkalmazását, pl. automatikus aláhúzás, betőtávolság állítás, sortávolság beállítás, stb. A készülék forgatógombbal rendelkezik, ami megkönnyíti a papír pontos beállítását. Tabulátorok segítségével könnyen készíthetők táblázatok. Betűfedője és fogantyúja a kényelmes szállítást és a tárolást teszik lehetővé.

HERMES IGV 3000 ÍRÓGÉP

Kevés magyar gyártmányú írógéppel találkozhatunk. Ezek egyike a Hermes IGV 3000 mechanikus táskaírógép. Tökéletes állapotú használt írógép. Táskával rendelkezik, így könnyű szállítani. és kényelmes tárolni. A tabulátorok beállítása és törlése rendkívül egyszerű, önálló billentyúkkel kezelhetőek. Masszív, táskagépekhez képest robosztus felépítése, hosszú élettartamot garantál.

IDEÁL MECHANIKUS ASZTALI ÍRÓGÉP

Robosztus felépítésű asztali írógép az Ideál. Igazi retro megjelenése különleges hatású, gyártási éve kb 1950. Nagy teherbírású, 5 példányt is képes átütni. Különlegessége a papírbefűző és a papírkidobó kar, amellyel a befűzött papírt egy mozdulattal ki tudja dobni.

OPTIMA M12 MECHANIKUS ASZTALI ÍRÓGÉP

Nagy teherbírású, tökéletes állapotban lévő asztali gép. Állandó napi munkára is alkalmas amellett, hogy csodás retro designt ad a környezetnek.

FACIT MECHANIKUS ASZTALI ÍRÓGÉP

Ez a svéd gyártmányú asztali gép a múlt század közepének kifinomult gyártási terméke. Nagy teherbírású, tökéletes állapotban lévő retro írógép.

CONSUL MECHANIKUS ASZTALI ÍRÓGÉP

Az asztali írógépek képviselője. Nagyon jó állapotú, mind a gyakorlati, mind az esztétikai szempontokat maradéktalanul elégíti ki

ERIKA MECHANIKUS ÍRÓGÉP

Az Erika táskaírógépek nagyon sokféle modellje jelent meg Magyarországon. Az egymás utáni fejlesztések valamint színváltozatok különleges kínálatából választhat.

OMEGA 7000 MECHANIKUS ÍRÓGÉP

Az Omega 7000 tökéletes választás, ha táskaírógépet keres. Nagyon szép, és nagyon jó állapotú gép. Táskájába téve könnyen szállítható és tárolható.

PANASCRIPT MECHANIKUS ÍRÓGÉP

Különleges, ritka modell. Lapos, szép design jellemzi. Kiváló állapotú, gép, szép táskájával biztonságosan tárolhatja.

ABC MECHANIKUS ÍRÓGÉP

A kisebb méretű táskaírógépek közé tartozik. Könnyen kezelhető és táskájában tárolható gép. Nagyon jó állapotú írógép.

MESSA MECHANIKUS ÍRÓGÉP

Kis méretű, könnyű, nagyon kedvelt gép. Nagyszerű állapotban van.

CASIO CW 600 ELEKTRONIKUS ÍRÓGÉP

Elektronikus, szövegszerkesztős írógép. Külön javító memóriával rendelkezik. Fekete színével jól illik a mai egyéb készülékek közé. A jelen elvárásainak tesz eleget szolgáltatásaival. Ăšjszerű állapotban van.

SMITH CORONA ELEKTROMOS ÍRÓGÉP

Különleges modell az elektromos ráskaírógépek között. Megjelenése, kezelése a mechanikus táskaírógépeket idézi, de könnyebb leütést biztosít.

IGV HERMES MECHANIKUS ÍRÓGÉP

A kevés magyar gyártmányú táskaírógépek közé tartozik. Kellemes retro külsejű gépek. Több különböző színű modellből választhat.

OMEGA 555 MECHANIUKUS ÍRÓGÉP

A modern írógépgyártás terméke. Kis méretű, könnyes mozgatható, kezelhető, éstárolható készülék.

ERIKA 115 MECHANIKUS ÍRÓGÉP

Modern, új design jellemzi. Az Erika táskaírógépek nagyon sokféle modellje jelent meg Magyarországon. Az egymás utáni fejlesztések valamint színváltozatok különleges kínálatából választhat.

SMITH CORONA MECHANIKUS ÍRÓGÉP

Angol karakteres mechanikus írógép. Nagyon szép állapotú, kis méretű compact gép.

ERIKA ANTIK ÍRÓGÉP

Az 1940-es években gyártott Erika antik írógépek több modelljéből válogathat kínálatunkban. Nagyon szép állapotú írógépek, szép írásképük igényes munkák létrehozására alkalmasak.

OLYMPIA MOD ANTIK ASZTALI ÍRÓGÉP

Az Olympia MOD írógépek kielégítik mindazokat az elvárásokat, amely egy igazi asztali antik írógéptől elvárható. Nagyon jó állapotúak, minden funkciójuk tökéletesen használható akár napi gépelésre, emellett különleges hatású látványelelmként illeszthetőek antik milliőbe. Több modellből válszthat kínálatunkból.

ROBOTRON CIRIL BETŰS ÍRÓGÉP

Annak ellenére, hogy a múltban gyakran használtak Magyarországon ciril betűs írógépet, igazán kevés darab maradt fenn belőlük. Egyik példánya ez a kiváló műszaki állapotú Robotron táskaírógép. Kis helyigénye, táskája lehetővé teszi a könnyű tárolását használaton kívül is. A Robotron német márka kiváló konstrukciójú írógépeket hozott létre.

OPTIMA ELITE3 MECHANIKUS ÍRÓGÉP

Retro stílus és szín jellemzi ezt az írógépet. Nagyon jó állapotú, írásra és designelemként való használatra egyaránt tökéletes választás.

CONSUL 221 MECHANIKUS TÁSKAÍRÓGÉP

Táskájában könnyen tárolható,jól használható írógép. Egyszerűen kezelhető, játékra, tanulásra, akár napi használatra tökéletesen alkalmas.

Copyright © Írógépbolt

Home           Termékek       Tanácsok, információk       Hírek       Rólunk       Impresszum       Kapcsolat